Voor een Pdf-printvriendelijke versie van deze recensie Klik hier
Sluit venster

Boek en druk


Recensietekst


Bron



Rutger Bas

De reus van Pech-zonder-end, druk 1, 126 blz.
De nieuwe buurman van de familie Plok komt van de afbraakwijk 'Pech-zonder-end. Hij blijkt een reus van een kerel te zijn. En ook heel eigenaardig. Maar Daaf, de oudste zoon van Plok, sluit al gauw vriendschap met de oude man. Voor Daaf is zingen het fijnste dat er bestaat, maar zijn opvliegende vader heeft het hem thuis verboden. Nu zijn de reus en de juf van de feeszaal het daar helemaal niet mee eens. "Want zo'n pracht van 'n talent moet je ontwikkelen", vindt de reus.
Daafs zusie Marrie denkt maar liefst aan een echte talentenjacht op de tv. Nou, dat heeft gevolgen ... En niet alleen maar fijne. Dat is al gauw duidelijk.

Onder de naam Rutger Bas heeft een bekend Nederlands auteur dit boek geschreven. De namen Rutger en Bas (met dezelfde volgorde van letters) maken deel uit van de echte naam. Waarom dan nu een andere? Omdat je onder een andere naam ook anders kunt schrijven, lichter en gekker.
Rutger Bas schreef nog twee boeken, 'De dubbele bodem van Pech-zonder-end' en 'Het goud van Pech-zonder-end', die als zelfstandige verhalen kunnen worden gelezen.
Omschrijving inhoud in boek